четвртак, 29. март 2018.

Kosa - trendovi 2018.2018. već uveliko nas uvlači u svoje sate.
A, nama je vreme za promene. Malo hrabrosti ili ludosti da bi se iskoračilo iz postojećeg. Kosa, boja, frizura, nam omogućavaju da nam iz ogledala maše naše lepše,interesantnije, zadovoljnije ja.
Nešto novo, drugačije, prija i oku i duši.
Napred u avanturu.
Ukoliko ne želite da promenite frizuru, možda je promena boje kose, ono što vam treba. Poseban trend je pepeljasto plava, a čokolada sa plavim pramenovima, tamno braon i svetlo crvena su apsolutan hit.

Trendovi kratke kose, koja je naročito interesantna, seksi i podmladjuje one preko 50 - te godine.Pixi rez. Uvek zanimljiv, iskorak u 2019. godinu
Asimetrično šišana kratka kosa je kul. Jedini je problem što da biste održavali ovakav friz, morate često da idete na skraćivanje.

Duga kosa. Nemirna, talasasta, gužvana rukom, izgleda kao da ste tek ustali, daje detinjast izgled. Vraća se i trend 80 - tih, tj. kao mini val, dakle kovrdze, ali bez hemije. Do talasa, možete doći tako što ćete napraviti kike i tako prespavati. Ujutru raspletite i namestite kosu prstima.

Pletenice i dalje vrlo aktuelne

Balajaž ombre unosi sunce i toplotu boje. Trend 2018. - 19.
Pepeljasto plava je apsolutni hit. Ako ste već uzeli zalet, na trenutak stanite i posavetujte se sa stručnjakom. Morate voditi računa o boji tena i u skladu sa tim, bitna je šminka. 


Нема коментара:

Постави коментар